Ake Coldman

Samarbete - Fifa 16
Som ni som redan läser bloggen min vet, så är Fifa ett av mina absoluta favoritspel och är ett spel som jag återkommer kom till gång efter gång i perioder.  Fifa är dessutom ett väldigt populärt spel vilket gör att det är lätt att hitta andra spelare att spela mot online. Man behöver dessutom inte slaviskt springa och köpa årets nya utgivelse för att hitta någon och spela med, tillexempel så har jag inte köpt Fifa 17 än utan det går fin fint att köra på Fifa 16. 
 
Jag har också en del vänner som spelar detta spel, och speciellt en vänn av mig har jag spelat ganska mycket faktiskt. Ska jag vara helt är så är han bättre än mig egentligen så jag är glad om jag lyckas spela jämnt mot han. Fast jag menar att det kan vara bra att spela mot en som är bättre för då blir man bättre själv,  kanske en dag blir jag bättre än han. Från början  var jag faktiskt bättre än han. I alla fall på Fifa 12 Xbox 360 versionen.  Men sedan så kom Xbox One och vi skaffade oss båda Fifa 16 och så började han och spela mycket mer än mig, plötsligt hade han gått om mig i skills. Uff, surt sa räven om bären...  Så det blir ofta att vi bara spelar ett par matcher mot varandra och sedan kör vi ihop i lag. 

Lagspelandet är en del på online där man kan spela ihop två och två mot två andra spelare. Det kräver sin skicklighet det också samt ett bra samarbete och god kommunikation. Det handlar också att tänka likt ochläsa varandra för ibland inte hinner säga till eller kommunicera utan bara kör och tar chansen som bjuds. Det är en hel del bara köra på egenligen, men ett pluss är om man har lite fotbollstänk också. Men framför allt handlar det om att ha det kul! För kul är det verkligen! Så nu får du som läser hitta någon som du kan spela ihop med som gillar Fifa och fotboll lika mycket du gör och sedan bara köra på! Jag önskar dig lycka till och gott spelande!
 
Mvh

Ake Coldman